Inquiry
Form loading...
O le a le la inverter ma o a galuega a le inverter

Tala Fou

O le a le la inverter ma o a galuega a le inverter

2024-06-19

O le a le ala inverter

O lo'o iai le faiga fa'aola ACpaneta o la, pulea tau, inverter mamaa ; e le aofia ai le inverter le faiga o le gaosiga o le mana DC la. Inverter o se masini e liua ai le eletise. Inverters e mafai ona vaevaeina i le tagata lava ia-fiafia oscillation inverter ma ese fiafia oscillation inverter e tusa ai ma le auala excitation. Ole galuega autu ole fa'aliliuina ole mana DC ole maa ile mana AC. E ala i le alalaupapa atoa, o le SPWM processor e masani ona faʻaaogaina e faʻaogaina ai le faʻaogaina, faʻamamaina, faʻamalosia o le voltage, ma isi mea e maua ai le mana AC sinusoidal e fetaui ma le faʻaogaina o le moli, faʻamauina le voltage, ma isi mea mo tagata faʻaoga faʻaogaina. Faatasi ai ma se inverter, e mafai ona faʻaaogaina se maa DC e tuʻuina atu ai le mana AC i masini.

mppt solar charge controller .jpg

  1. Ituaiga inverter

 

(1) Fa'avasegaga ile lautele ole fa'aoga:

 

(1) Inverter masani

 

DC 12V poʻo le 24V faʻaoga, AC 220V, 50Hz gaioiga, mana mai le 75W i le 5000W, o nisi faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai le AC ma le DC liua, o lona uiga, UPS galuega.

 

(2) Inverter/charger uma-i-tasi masini

 

I leneiituaiga inverter, e mafai e tagata faʻaoga ona faʻaogaina ituaiga eseese o le mana e faʻamalosia ai uta AC: a iai le mana AC, e faʻaaogaina le mana AC e faʻamalo ai le uta e ala i le inverter, poʻo le faʻapipiʻiina o le maa; a leai se mana AC, e fa'aoga le maa e fa'aola ai le uta AC. . E mafai ona faʻaogaina faʻatasi ma punaoa eletise eseese: maʻa, afi afi, paneta o le la ma matagi.

 

(3) Fesuia'i fa'apitoa mo meli ma feso'ota'iga

 

Tuuina atu tulaga maualuga 48V inverters mo meli ma fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga. O ana oloa e lelei le lelei, maualuga le faʻatuatuaina, faʻaogaina (module o le 1KW), ma maua le N + 1 redundancy galuega ma e mafai ona faʻalauteleina (malosi mai le 2KW i le 20KW).

 

4) Inverter faʻapitoa mo vaalele ma le militeli

O lenei ituaiga inverter e iai le 28Vdc fa'aoga ma e mafai ona tu'uina atu galuega fa'atino AC nei: 26Vac, 115Vac, 230Vac. E mafai ona iai lona fa'asologa o galuega: 50Hz, 60Hz ma le 400Hz, ma o le malosiaga e maua mai le 30VA i le 3500VA. O lo'o iai fo'i fa'aliliuga DC-DC ma fa'aliliu taimi fa'apitoa mo va'alele.

vaega autu.jpg

(2) Fa'avasegaga e ala i fa'agāluega fa'atino:

 

(1) Fa'aliliuga o galu sikuea

 

O le AC voltage waveform output e ala i le sikuea fa'afefa'afa'atasi o se galu sikuea. Ole ta'amilosaga inverter o lo'o fa'aaogaina e lenei ituaiga inverter e le tutusa lelei, ae o le uiga masani o le fa'asolo e fai si faigofie ma le numera o fa'aoga eletise fa'aaogaina e la'ititi. O le mana mamanu e masani lava i le va o le selau watts ma le tasi kilowatt. O le lelei o le faʻaogaina o galu sikuea o: taʻavale faigofie, tau taugofie ma le tausiga faigofie. O le mea le lelei o le galu sikuea sikuea o loʻo i ai se numera tele o harmonics maualuga, lea o le a maua ai le gau faaopoopo i mea faʻapipiʻi faʻatasi ma inductors uʻamea poʻo transformers, e mafua ai le faʻalavelave i leitio ma nisi o fesoʻotaiga. E le gata i lea, o lenei ituaiga inverter e iai ni faaletonu e pei o le le lava o tulafono faatonutonu o le voltage, le atoatoa o le puipuiga o galuega, ma le pisapisao maualuga.

 

2) Laasaga galu inverter

Ole galu ole galu ole AC ole ituaiga ole inverter ole la'asaga ole galu. E tele laina eseese mo le inverter e iloa ai le gaioiga o le galu, ma o le numera o laasaga i le galu o le gaosiga e matua ese lava. O le lelei o le suiga o le galu o le faʻaleleia atili o le galu o le gaosiga pe a faʻatusatusa i le galu sikuea, ma ua faʻaititia le maualuga o le faʻaogaina o mea. A oʻo atu laʻasaga i le sili atu i le 17, e mafai e le galu o le gaosiga ona ausia se galu quasi-sinusoidal. A fa'aaogaina le gaosiga e leai ni suiga, o le fa'atinoga atoa e maualuga tele. O le fa'aletonu o le fa'aogaina lea o le tele o paipa ki o le apefa'i galu, ma o nisi o fa'ailoga e mana'omia ai le tele o seti DC eletise. O le mea lea e mafua ai le faʻalavelave i le faʻavasegaina ma le faʻapipiʻiina o laina o le la ma le paleni o le tauina o maa. E le gata i lea, o lo'o i ai pea le malosi o le galu fa'asitepu e fa'alavelave i leitio ma nisi o mea tau feso'ota'iga.

 

(3) Sine wave inverter

 

Ole galu ole galu ole AC ole fa'aliliuina ole galu ose galu. O le lelei o le faʻaogaina o le galu o le galu o loʻo i ai le galu lelei, maualalo le faʻalavelave, itiiti le faʻalavelave i leitio ma mea tau fesoʻotaʻiga, ma le pisapisao maualalo. E le gata i lea, o loʻo i ai le atoatoa o le puipuiga ma le maualuga o le lelei atoatoa. O mea le lelei o le: o le matagaluega e fai si lavelave, e manaʻomia ai tekinolosi faʻaleleia maualuga, ma e taugata.

 

O le faʻavasegaina o ituaiga e tolu o loʻo taʻua i luga e fesoasoani tele mo tagata mamanu ma tagata faʻaoga o le photovoltaic system ma le malosi o le matagi e iloa ai ma filifili faʻaliliu. O le mea moni, o faʻaliliuga faʻatasi ma le galu tutusa e matua ese lava i tulaga o taʻiala taʻavale, masini faʻaoga, auala faʻatonutonu, ma isi.

 

  1. Fa'asologa autu o faatinoga o le inverter

 

E tele fa'asologa ma tulaga fa'apitoa e fa'amatala ai le fa'atinoga o se inverter. O iinei matou te tuʻuina atu ai se faʻamatalaga puupuu o mea faʻapitoa faʻapitoa e masani ona faʻaaogaina pe a suʻesuʻeina inverters.

mataitu mamao ma pulea.jpg

  1. Tulaga fa'alesiosiomaga mo le fa'aogaina o le inverter

 

Tulaga masani o le faʻaaogaina o le inverter: o le maualuga e le sili atu i le 1000m, ma le vevela o le ea e 0 ~ + 40 ℃.

 

  1. DC tu'uga mana'omia

 

Input DC voltage fluctuation range: ±15% o le fua fa'atatau o le pusa maa.

 

  1. Fuafuaina voluma gaosiga

 

I lalo o le fa'atonuga o le mana fa'aoga, e tatau i le inverter ona fa'auluina le tau o le voltage fa'atatau pe a fa'auluina le fua fa'atatau.

 

Voltage fluctuation laina: tasi-vaega 220V±5%, tolu-vaega 380±5%.

 

  1. Fuafuaina galuega faatino i le taimi nei

 

I lalo o le fa'atonuga fa'atupu fa'atupu tele ma le mamafa o le mana, o le tau fa'atatau i le taimi nei e tatau i le inverter ona gaosia.

 

  1. Fuafuaina le tele o galuega faatino

 

I lalo o tuʻutuʻuga faʻapitoa, o le faʻatulagaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le 50Hz:

 

Feso'ota'iga va'aiga fa'atele: 50Hz±2%.

 

  1. Tulaga maualuga o mea fa'akomepiuta ole inverter

 

Mo faʻaliliuga o galu, i lalo o le mamafa o le mamafa, o le maualuga maualuga o le faʻaogaina o le voluma e tatau ona ≤10%.

 

  1. Inverter overload gafatia

 

I lalo o tulaga faʻapitoa, o le gafatia o le gaosiga o le inverter e sili atu i le tau faʻatatau i le taimi nei i se taimi puupuu. O le tele o le gafatia o le inverter e tatau ona faʻamalieina ni manaʻoga i lalo o le faʻatonuga o le mamafa.

 

  1. Malosiaga o le inverter

 

I lalo o le fua fa'atatau o le eletise, gaioiga, o lo'o i ai nei ma le fa'atonuina o le mamafa o le mana, o le fua faatatau o le fa'aliliuina o le gaosiga o le mana galue i le fa'aogaina o le mana malosi (po'o le DC mana).

 

  1. Fa'ailoga mana uta

 

Ole fa'ataga fa'ataga ole fa'aogaina ole fa'aogaina o le eletise e fa'atonuina e 0.7-1.0.

 

  1. uta asymmetry

 

I lalo o le 10% asymmetric load, o le asymmetry o le faʻamautu taimi tolu-vaega inverter volt output e tatau ona ≤10%.

 

  1. E le tutusa le fua o le eletise

 

I lalo o tulaga masani faʻagaioia, o le uta o vaega taʻitasi e tutusa, ma o le asymmetry o le voluma gaosiga e tatau ona ≤5%.

 

12. Uiga amata

I lalo o tulaga masani faagaioia, le inverter e tatau ona mafai ona amata masani 5 taimi i se laina i lalo o le uta atoa ma le leai-avega tulaga faagaoioia.

 

  1. Galuega tau puipuiga

 

O le inverter e tatau ona faʻapipiʻiina i: puipuiga puʻupuʻu, puipuiga i luga o le taimi nei, puipuiga ova, puipuiga lalo-voltage ma le puipuiga o le gau.

 

  1. Fa'alavelave ma le fa'alavelave

 

E tatau ona mafai e le inverter ona tatalia fa'alavelave fa'aeletonika i si'osi'omaga lautele i lalo o tulaga masani o galuega. O le faʻatinoina o le faʻalavelave faʻalavelave ma le fesoʻotaʻiga electromagnetic o le inverter e tatau ona tausisia tulaga talafeagai.

 

  1. pisapisao

 

Inverters e le masani ona faʻaogaina, mataʻituina ma tausia e tatau ona ≤95db;

 

Inverters e masani ona faagaoioia, mataʻituina ma tausia e tatau ona ≤80db.

 

  1. fa'aali

 

O le inverter e tatau ona faʻapipiʻiina i faʻamatalaga faʻamatalaga mo faʻamaufaʻailoga e pei o le AC output voltage, gaosiga o loʻo i ai nei, ma le faʻaogaina o taimi, faʻapea foʻi ma le faʻaaliga faʻaalia mo le faʻaogaina o le ola, malosi, ma le tulaga faʻaletonu.

 

  1. Fuafua tulaga faʻapitoa o le inverter:

 

Pe a filifilia se inverter mo se photovoltaic / savili mana lagolago faiga, o le mea muamua e fai o le fuafuaina o le mea sili ona taua faʻatekinisi taʻiala o le inverter: ulufale DC laina eletise, e pei o DC24V, 48V, 110V, 220V, ma isi;

 

Fa'avasegaina volitai, pei ole tolu-vaega 380V po'o le tasi-vaega 220V;

 

Fa'asolo mai galu voli, e pei ole galu, trapezoidal galu po'o sikuea sikuea.