Inquiry
Form loading...
Fa'afefea ona iloa le tulaga lelei ole la

Tala Fou

Fa'afefea ona iloa le tulaga lelei ole la

2024-05-29

Panele o le la , e lauiloa foi o tupe meataalo, o meataalo semiconductor optoelectronic e gaosia saʻo mai le la. E tele sona sao i vaega eseese o le malosi fou ma ua faʻaaogaina lautele. O le isi, o le a ou tuʻuina atu ia te oe se faʻamatalaga puupuu i le auala e iloa ai le lelei o paneta sola. Ou te faamoemoe o le a fesoasoani ia te oe.

1. Vaavaai i luma

 

E tatau ona mata'ituina ma le toto'a le pito i luga ole mata tioata, o se meafale gaosi la aua le ano atu i ai. O stains i luga o le fogaeleele e tatau ona faʻamamaina i le taimi, a leai o le a afaina ai le lelei o le maa.

 

2. Vaai i sela o le la

 

Ina ia fa'asaoina tau, o le tele o tagata gaosi oloa e le masani ai latou te fa'apipi'iina sela fa'aleagaina i totonu ole la e foliga mai ua atoatoa. O le mea moni, o loʻo i ai tulaga lamatia taua. O le faʻafitauli atonu e le mafai ona iloa i le amataga, ae e faigofie ona malepe pe a uma ona faʻaaogaina mo se taimi umi. E a'afia ai le la atoa. A maualuga tele le vevela, o le a tupu le afi, ma lamatia ai le saogalemu o tagata.

 

3. Vaavaai i tua

O le mamanu o le pito i tua o le solar panel e tatau ona faʻaalia ai le saogalemu o mea faʻapitoa faʻapitoa, e pei o le: tatala vaʻavaʻa eletise eletise, faʻalavelave faʻafuaseʻi o loʻo i ai nei, voluma galue, ma isi, lea e faʻalagolago i le mamafa o le aʻafiaga o le laulau faʻatonutonu i tua. o le la. Afai e aliali mai fa'ailoga e pei o le tele o pulu po'o maanuminumi pe a mae'a le fa'aosoina, o le la o lo'o fa'atupuina i lenei ituaiga e fa'avasegaina e le fa'amaonia.

 

4. Va'ai i le pusa so'oga

 

O le pusa so'oga ose feso'ota'iga mo modules solar cell. O lana galuega autu o le fa'aulufaleina o le malosi eletise e fa'atupuina e le module solar cell e faia i uaea e ala i le uaea. Pe saogalemu le pusa so'oga e feso'ota'i fo'i ma le fa'aogaina o le la. O le pusa pusa faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma le pusa faʻapipiʻi e fetaui lelei, ma o le loka i fafo e tatau ona taamilo saoloto ma faʻamalosi.

 

Pe a faʻatauina panels sola, ia mautinoa e faʻalogo i luga ole 4 points. E le gata i lea, e tatau ona mafai ona tatou filifili e faʻatatau i le faʻatulagaga tatou te manaʻomia.